Oversættelse

Linguista tilbyder professionelle oversættelser af alle former for tekster til virksomheder og private.

Sidder du med en tekst, som skal oversættes?

Hos Linguista kan vi hjælpe dig med at oversætte årsregnskaber, kontrakter, eksamensbeviser, tekniske manualer, hjemmesider, brochurer, kataloger, manuskripter, undertekster, intern/ekstern korrespondance, oversættelser til brug i markedsføring samt mange andre teksttyper.

Kulturel tilpasning

En direkte oversættelse er ikke altid den bedste løsning. Hvis du eksempelvis skal have en hjemmeside oversat, så er en direkte oversættelse sjældent en god løsning. Det ville være nødvendigt at tage højde for din målgruppe, og hvilken kontekst hjemmesiden indgår i. Tænk bare på engelsk. Over 90 lande i verden har engelsk som deres officielle sprog, og der er stor forskel på britisk kultur og skriftsprog og på amerikansk kultur og skriftsprog. Med de forskelle, som kan eksistere mellem to dialekter, tænk så på, hvor mange kulturelle forskelle, der er mellem to vidt forskellige sprog! Derfor er det vigtigt, at man er bevidst om disse forskelle, så man undgår misforståelser.

Når man oversætter fra et sprog til et andet, kan der være tekst, som ikke skal oversættes, da det ikke er relevant for modtagerne, mens det på den anden side også kan være nødvendigt at tilføje ekstra uddybende information, så konteksten bliver forståelig for læseren.

Vi tager højde for lige netop dine behov.

Bekræftede oversættelser

I visse tilfælde skal en oversættelse udføres af en statsautoriseret translatør og forsynes med stempel. Hos Linguista er vi vant til at arbejde med denne form for oversættelser og har de dygtigste oversættere på området.

Skal din oversættelse være bekræftet, har vi enten brug for det originale dokument eller en bekræftet kopi af dokumentet.

Søgemaskineoptimering

Hos Linguista tager vi højde for søgemaskineoptimering, så der vil være større sandsynlighed for, at lige netop din hjemmeside kommer frem i potentielle kunders søgning på nettet. Der kan være stor forskel på, hvilke ord og sætninger folk søger på i søgemaskiner, så det kan være nødvendigt at tilpasse teksten til den nye målgruppes søgepræferencer.

Pris for oversættelse:

Linguistas priser for oversættelse varierer alt efter teksttype og længde og inkluderer oversættelse + korrekturlæsning.

Du er meget velkommen til at indhente et gratis tilbud eller kontakte os. Så kontakter vi dig med et tilbud inden for 24 timer (på hverdage).