Sprogskole

Med vores store erfaring inden for asylområdet og vores højtkvalificerede personale, kan Linguista Education tilbyde en varieret og motiverende voksenundervisning inden for dansk, engelsk, samfundsfag, it, sport, arts m.m., som er med til at give kursisterne en meningsfuld hverdag samtidig med, at de vedligeholder samt udvikler deres faglige og almene kvalifikationer.

For os er det vigtigt at møde kursisterne i øjenhøjde og tilpasse undervisningen til den enkelte. Derfor lægger vi vægt på at tilbyde en varieret undervisning, hvor vi bl.a. inddrager IT og bevægelse. Vores undervisningstilgang er energisk og engagerende med særligt fokus på den kommunikative del. Målet er, at kursisterne hurtigst muligt lærer at kommunikere på dansk eller engelsk og derved bliver klædt på til kunne håndtere de situationer, de står overfor nu og i fremtiden.

Hos Linguista Education lægger vi vægt på kvalitet og fleksibilitet. Vi stiller enormt store krav til vores undervisere og det produkt, vi leverer. Derfor gennemgår alle Linguistas undervisere et oplæringsforløb, der sikrer, at den undervisning, der tilbydes, er i Linguistas ånd og dermed af højeste kvalitet.

Er du interesseret i at høre mere om vores undervisningstilbud eller kurser, er du meget velkommen til at kontakte os.